Ulvsvåg

Ulvsvåg er  et koselig lite tettsted med ca 300 innbyggere beliggende ved E6 i midten av vakre Hamarøy kommune i Nordland. Bogenes fergeleie med forbindelse til Lødingen (Lofoten og Vesterålen) og Skarberget (E6 nordover til Narvik) ligger bare 20 km fra Gjestgiveriet. Hamsunsenteret og kommunesenteret Oppeid 11km og Tranøy 30km. Avstand til Skutvik Fergeleie er 35km for forbindelse til Svolvær og porten til Lofoten i sommersesongen.

I tillegg til fasilitetene knyttet til gjestgiveri og campingplass, har Ulvsvåg nærbutikk og bilverksted. Nord Salten Kraftlag har sitt hovedkontor i Ulvsvåg. Området i og rundt Ulvsvåg er blant det vakreste Nordland har å by på. Med Lofotveggen og midnattssola i nord og ideelle forhold for både sjøfiske, ferskvannsfiske og fjellturer, er Ulvsvåg et godt utgangspunkt for de virkelige store naturopplevelsene.

Fra Ulvsvåg Gjestgiveri når man i løpet av få minutter et fantastisk fjellterreng enten man ønsker en fottur, skitur eller vil fiske ved et av de mange fiskevannene i nærheten. Knapt to kilometer fra gjestgiveriet, sørover langs E6 – i 700 meters høyde, ligger Ulvsvågskaret med preparerte løyper for lange og forfriskende skiturer til langt ut på vårparten.

Ulvsvågs skjærgård er skjermet mot storhavet og Vestfjorden, og tilbyr et smult farvann hvor selv de mest uerfarne fiskere eller kajakkpadlere kan dra ut på tur uten å måtte være redd for å bli overrasket av grov sjø.

Du er velkommen til å besøke oss! Ta kontakt på Tlf. 75 77 15 73 eller mail: post@gjestgiveriet.net