Om Gjestgiveriet

Ulvsvåg Gjestgiveri og Fjordcamping AS ligger på Ulvsvåg, og tilbyr gjestestue, restaurant, terrasse for uteservering og gratis Wi-Fi overalt. Et gammelt ærverdig Gjestgiveri etablert tilbake i 1955, nå med nyrestaurerte rom og kafe, pub og restaurant. Vi gleder oss over å kunne gi våre gjester en personlig service i hyggelige omgivelser her i hjertet av æventyrlandet.

Et koselig lite hotell med moderne rom og fjordcamping helt i vannkanten ved Vestfjorden. Og en hyggelig betjening som tar vare på deg under oppholdet. Vi har en rik meny med god hjemmelaget mat av lokale råvarer. Hotellet ligger ved siden av E6 med en fantastisk utsikt mot Lofot fjellene og Hamarøys mange vakre fjell. Et lite paradis som du bør besøke. VELKOMMEN TIL OSS !

Alle rommene på Ulvsvåg Gjestgiveri har vannkoker og kjøleskap. Og det er kaffemaskin gratis tilgjengelig i korridoren i 2 etg. utenfor ditt rom.

Vi har også hytter med ferdige oppredde senger i eget soverom, bad med dusj, oppholdsrom og lite tekjøkken med kjøleskap. Vi tar renholdet etter utsjekking, men ber om at du selv vasker opp i kjøkkenet etter deg.

NB! det er ikke frokost inkludert i prisen på våre hytter.

Dette finner du i nærheten

  • Hamsunsenteret ligger 15 km herfra og her kan du oppleve et levende museum omkring dikteren Knut Hamsun.
  • Galleribygda Tranøy med anerkjente kunstgallerier og sin kjente skulpturpark og utendørs kunstutstilling ute på svabergene. Tranøy fyr et landemerke du må ha med deg. Avstand 35km
  • Ulvsvågskaret skisenter med preparerte turløyper .1 km.
  • Toppturer på Hamarøys mange unike fjelltopper. Hamarøyskaftet må bestiges for en uforglemmelig opplevelse.
  • Rikt fiske og et paradis for kajakk padlere på Vestfjorden i alle retninger herfra.
  • 20 min kjøring nordover til Bogenes fergeleie
  • Bodø lufthavn ligger 197 km fra Ulvsvåg Gjestgiveri, og Narvik ligger 105 km unna

Ta kontakt med oss, så kan vi fortelle mer om våre vakre nærområder og muligheter for guidede turer e.l.:
Telefon: 75 77 15 73
eller mail: post@gjestgiveriet.net